h1

Långsam är tiden – ibland!

15 juli 2009

Jag anser egentligen att dagen har för få timmar för att hinna med allt jag vill göra. Men just nu så är det raka motsatsen. Tiden går för sakta. Jag vill   vrida fram klockan så jag kan gå hem. Gå ut med hundarna, har en ”inneboende” liten studsboll just nu. Vilket innebär att jag skall ut med två hundar. Men egentligen är de tre, eftersom jag skall ta ut grannens hund en runda också mitt på dagen.

Sen skall vi till mäklaren och gå igenom annons etc så vårt radhus kommer ut till försäljning. Fast just nu hade jag telefonkontakt med en som var synnerligen intresserad av vårt radhus!!!

Därefter skall jag fortsätta packa och packa.  I morgon är det fortsatt fullt upp – när jag kommer från jobbet. Halmstad Travbana för James behandling, skynda mig hem, har sålt mitt matbord och stolar som kunden hämtar senare på dagen……

Det där  med klockan är inte kul. Ibland behöver man mer tid, ibland är det för mycket tid. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: