h1

TWITTER vid midnatt!

15 juli 2009

Jaha, så var denna dagen slut, om 4 minuter. Lika händelserik dag som vanligt. Ibland undrar jag varför det alltid är så mycket runt omkring mig! Jag hör andra, de sätter sig och läser, gör inget, tar det lugnt. Men jag! Hinner knappt hem innan det är fullt ös.

Idag när jag kom hem, tog jag grannens hund Anton och tillsammans med min man, James Bond och Asta tog vi en promenad i skogen. Sedan var det dags rusa iväg till Mäklaren med bilderna till annonsen. Därefter till den mäklare vi köpte huset genom, han skulle ha körkortskopior. Sedan till affären för att handla.

Hem, ta in tvätt från vindan, hänga ut ny tvätt. Äta lite GI kost. Vågen är nu under 60 kg för mig och 95 kg för maken. Enormt bra gjort av honom 14 kg har han gått ner nu. Ja vidare har jag varit hos sonen med startkablar så hans bil startade, tagit hem Victorias cykel som har punktering, varit ute med James o Asta.

Kvällspromenaderna är sköna, lugnt och behagligt. Idag stod rådjuret på ängen och betade. Ungarna var inte med, de sov kanske middag. Hemma mötte vi Saga, rottweilervalpen. James hälsa fint, men Asta tog en attack. Sen fick Asta syn på Nada (katt) hon gör en raketstart, men jag har snabb reaktionsförmåga – hon liksom åker upp i luften o sen ner igen. Men hennes skall är inget skall – det är skrik.

Nej nu nickar jag till igen. Men det där nonsens som jag skrivit, gör kanske att andra också nickar till

OK Sov gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: