h1

Slut med GI

13 augusti 2009

Nu skall jag börja ”äta”, dvs vanlig mat. et har jag visserligen gjort länge nu. Frossat i goda ostar, stuvningar på vispgrädde, gott kött stekt i smör, dvs bara ätit gott länge. I går åt jag vanlig kokt potatis och pannbiff, samt grönsaksstuvning i riktig grädde och philadellphiaost. Mumsigt!

Köpte lite godis OCH smakade LITE chips! Nu har jag gått från 65 kg till knappt 59 kg och det räcker, vill inte se ut som en anorektiker, vill kunna ha mina kläder. Nu börjar en del av dem bli för stora. Förut var de för små, nu är de nästan för stora. Men mammas gamla läckra långklänning i rött kommer jag i – har aldrig hänt  förut!

GI – är en suverän metod att gå ner i vikt och äta gott! Skulle vikten börja gå upp för mycket är det bara GI som gäller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: