h1

Hård rumpa

21 mars 2009

Ja varför inte än en gång – Så här får du hård rumpa, den som visar det är ingen mindre än Martin Lidberg , brottare, som bl a var med i Let´s Dance förra året.  Tar dryga 2 minuter så sätt igång och träna med Martin.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/halsa/article4688268.ab

2 kommentarer

  1. Helt extremt, snacka om gammal skåpmat. Martin Lidberg har vunnit VM med kunskaper från 80-90tal.
    När skall vi komma vidare. Sista övningen är i mina ögon rena skräcken (inte med hänsyn till att den tränar ryggen en smula)men hur ser hållningen ut på Lidberg. Svankar som en ostbåge. När du väl har fått din fasta rumpa, men har hållning som ölandsbron. Det ser inte snyggt ut. Träning bör alltid prioriteras efter hållning – balans – styrka. kan man träna styrka med bra hållning så är det en bättre övning än en med dålig hållning. Allting är inte iheller beach 09. Mycket styrka / lite balans kommer troligtvis begränsa dig i famtiden, förslitningar i leder och så vidare. Men det är klart, han vann ju lets dance och brottades för ett par år sedan så det blir ju mer kul när han får göra aftonbladets tv-sändningar…. men det finns många som skulle göra det bättre och mer effektivt. http://www.trainersonline.se


    • Tack för svaret. Det var bra. Kan bara hålla med dig!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: