h1

Tappa Trampet – gå ner i vikt

23 mars 2009

Det är ett synnerligen bra sätt att gå ner i vikt – RÖR PÅ DIG! Det hjälper, går man regelbundet en promenad på 45-60 min om dagen. Eller i alla fall 30 min om dagen. Undviker hiss o rulltrappa så går du ner i vikt.

Tappa Trampet blir en extra sporre till att gå. Man tävlar inte lika mycket mot andra som mot sig själv. Om man inte kommit upp till 10 000 steg en dag så blir man nästan lite sur. Har man då arbetskamrater som gör över 20 000 steg om dagen då blir det nästan så att man tar en extra runda för att i alla fall komma upp i 12-13 000 steg. Bowlingen på torsdagarna ger 3000 steg. Det är bra!

http://www.tappa.se

På mitt jobb, Samhall, är 29 stycken i gång och går, jag hoppas att alla 36 kommer i gång innan veckan är över. KÄMPA PÅ!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: