h1

Dimman försvann o Solen kom fram

30 mars 2009

Våren är nyckfull, ena dagen skön sol, man sitter i lä och  gottar sig i solen. Nästa dag ligger dimman tät. Men den lättar frampå dagen och solen kommer fram. Ena dagen är det – 8 grader och nästa dag är det +6 grader.

Enligt min fd svärfar, en gammal  fiskare, som är borta för länge sen, enligt honom skall det ryka dimma från åkrarna tre gånger innan det är vår. Nu har det rykt en gång, så nu väntar vi på de två andra gångerna.

Änder vid Svarta Havet
Änder vid Svarta Havet
Änder
Änder

Men ute i det trots allt sköna vädret även om dimman inte helt släppt njuter jag av promenaden. Det känns i luften att våren är på gång. Vissa dagar ser man massa saker när man är ute och går.  Häromdagen kom alla änderna till vår damm i skogen. Idag stod det en utbränd bil uppe vid vattentornet. Det är vår, änderna kommer och bränderna börjar.

Utbränd bil
Utbränd bil
Utbränd bil
Utbränd bil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: