h1

Sömnproblem

21 juni 2009

Nu stiger solen upp. Själv har jag varit vaken sedan klockan 03.00. Fåglarna har drillat utanför och hållt mig sällskap. Datorn blev ett tidsfördriv – sökte efter matsalsbord för många, ny sängmöbel. IFALL vi köper huset. Vi vill väldigt gärna, men det beror ju på vad priset blir.

Önska och drömma kan man göra. Det är grattis! Sen är det inte alltid det slår in det man önskar, och det är kanske meningen. Så blir det inte detta huset, kanske det blir något annat. Men vi vill verkligen ha det!

I övrigt så borde jag sova. Skall ju till Ullevi och ACDC i kväll! Blir trångt, svårt finna P-plats. Vädret har varit tveksamt, men just nu sticker solstrålarna in genom sovrumsgardiner. James snarkar på golvet intill och maken sover så gott. Tänk om man haft en sådan sömn som han har!

Han har nu gått ner 10 kg på fyra veckor med GI. Det är beundransvärt, han som aldrig har klarat att gå ner i vikt tidigare, bara gå upp! Själv har jag tappat 4 kg och det är just mage o höfter. Så jag känner mig nöjd, kan stänga mina jeans utan problem. Ser inte gravid ut längre!

Nej, får försöka sova lite !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: