h1

Katastrof eller vadå?

02 juli 2009

Vissa dagar är bara helt upp o ner. Denna dag har varit fullspäckad av allt. Det började med en vanlig dag på jobbet och slutade att jag tog ett glas vin och lite avokado med löjrom och en stuvning med grönsaker och riktig vispgrädde. Snacka om GI!!!

Hämtad på jobbet för att följa med på ett möte på AF. Myndigheter i all ära, men…. Hur som helst, innan mötet hann jag köpa ett antal små  flaskor med rött vin. Min pappa vill ha, så jag köper små flaskor som personalen på demensboendet har i sitt förråd. Då kan han säga till dem när han är sugen på vin och så får han en liten flaska.

Mötet gick bra. Men sen gilla inte personen i fråga resultatet trots det. Trots att han vet att OM han inte för det som de förväntar sig kan ALLT gå åt skogen. Tror inte jag orkar dra hela köret en gång till. Varför är det så svårt att förstå att man måste göra saker man inte vill om man vill överleva.

Sen handla mat, handla färg till altanen och staketet. Hem, svärmor sitter o väntar. Vi skall kolla hus, andra gången. Så dyker svågern upp. Klockan går, vi skall snart åka till huset. Maken skall justera bjälken som håller altantaket. Då han gör det, hissar upp med domkraft bjälken lite till. Då blir det lite för mycket. En dörr faller. Faller mot en blomsterbänks hörn. Vad händer? Pang, rutan i dörren går. Stora sprickor och ett hål. Glas på golvet, soffan och  bordet mm.

 

DSC01501

Likt en sol strålar är glaset splittrat

Likt en sol strålar är glaset splittrat

Men vi har inte tid med det nu. Iväg till huset. Gör en vandring igen. Det är helt OK. Köksskåpen är inte lika praktiska och nya som våra, men de är OK.  Kör tillbaka till stan. Maken blir inringd till jobb. Hem äta lite grekisk ost, oliver, soltorkad tomat och brie-ost i skuggan. Ett glas vatten till det. Svärmor åker. Själv börjar jag plocka glas ur dörren.Dammsuga golvet minitiöst. Glassplittr är inte roligt!

Maken cyklar till jobbet. Det tar 1 tim 9 min. Tycker jag är bra gjort av honom. Nu är det dags slänga skräp, fixa till nåt att äta. Unnar mig ett glass rött vin i kväll. Sängen sova……..Vilken dag! Blir huset vårt? Vill vi eller vill vi inte ha de? Hur fixar jag eventuell flytt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: