h1

Singoalla kex med lakrits

19 juli 2009

Ni vet de där goda kexen med Hallon och Citron/Lime smak, de som är speciellt goda på sommaren till en fika ute i solen. De finns med Lakrits smak också. Eftersom jag bara ”älskar ” lakrits köpte jag sådana i går på Hajen.

Men jag tror att kexen för sig, lakritsen för sig är bäst. Det passade inte riktigt min smak med lakrits i kex. Fast det kanske ändå smakade lite gott. Testade ett kex, detta trots att jag håller mig till GI kost för närvarande.  Det är rätt mycket kolhydrater i ett sådant kex, 70 gr.

singoalla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: