h1

Tappa Trampet – bra sätt att motionera

11 mars 2009

Så  var det dags för årets Tappa Trampet, Gå till Prag. I år är vi över 32 som anmält sitt  intresse för detta. Dagen innan starten den 11 mars kom alla stegräknarna och papper för inloggning. Hos oss är vi sex lag som tävlar. Det har liksom blivit en inbördes tävlan. Vilket gör att även respektive hemma dras med och vill ha en stegräknare. Man jämför och försöker få mer o mer steg. En jättebra idé.

Sen kan man omvanlda olika former av andra aktiviteter till steg. Så i morgon när vi skall bowla i 50 minuter blir det 2500 steg. Det är bra. För nu när min hund, James går och väntar på en operation får han inte gå så långa promenader och det innebär ju att jag inte går så långt jag heller.

Senare i vår kommer de även med Tappa Varvet, som går av stapeln i Varberg. Det är tre olika långa sträckor man skall gå, det är vätskekontroller längs vägen samt underhållning och vid målgången på fästningen blir det mingel. Låter kul.

Kolla gärna vidare www.tappa.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: