h1

One-Week Diet kuren – Mirakeljuicen

13 mars 2009

Nu har jag testat detta i en vecka. I början rensades tarmen ofta, kunde bero på penecilinet jag åt p gr av gaffeln jag råkade sätta i handen. Jag gick snabbt ner dryga 1,5 kg. Bra! Men jag har dålig karaktär när det gäller hålla specialmenyer för att gå ner i vikt, även om de är väldigt enkla. Var dessutom ute och åt gott en kväll och drack vin till maten. Spelade bowling i går och svalkade med en öl. Har alltså varit väldigt onyttig två kvällar. Så vikten  stannat vid -1,5 kg.

Men jag ser ändå det som en bra grej att rensa tarmen, det är inte fel att bli av med allt det där onödiga skräpet. Jag köpte min juice genom Hälsoklubben på nätet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: