h1

En vanlig dag på jobbet.

23 mars 2009

Idag gick jag till jobbet, det blåste kall ostlig vind. Men jag höll ett högt tempo så jag blev varm. Det tar 17-19 minuter att gå hit. Det är ca 2600 steg på stegräknaren. Det är viktigt nu när jag är med i Tappa Trampet.

 

Byter gympaskorna till röda högklackade, känns bättre att gå i. Måndag innebär att vi skall beställa mat från Samhalls kök i Sala. Idag är det är inte Samhalls kök, utan heter Varsågod och tillhör Elit-kedjan. Maten är densamma som tidigare, det mesta är bra. Sen är ju det med smaken som med b.. den är delad.

 

När jag var på utbildning till Nyhetsjägare på Samhall fick jag veta att Lill Jansson i Lerums kommunfullmäktige bloggar om maten från Sala. Under mars månad testar  hon maten och skriver om den.

 

www.lilljansson.se

 

Jag kollar hennes blogg och tycker det känns rätt bra det hon skriver. Vi har mist många kunder i början på året med anledning av att vi numera är utsatta för konkurrens av en lokal leverantör. Han säger sig bara ha mat tillverkad på enbart lokala råvaror. Men hårdrar man det så – var  kommer mjölet, sockret från. Tror nog det är svårt att ha enbart lokaltillverkade råvaror.

 

När jobben minskar får vi göra annat. Nu prioriterar vi utbildning, bl a svenska för invandrare och datakunskap. Det är bra och även roligt. Jag skulle åkt på en internlärarutbildning i morgon i Växjö, men materialet var inte färdigt så den utbildningen kommer vid senare tillfälle.

 

Dagen går fort och det är snart dags att gå hem. Det blir ytterligare ca 2600 steg. Bra det behövs promenera, då går man ner i vikt och jag skall ner 2-3 kg innan sommaren. SVÅRT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: