h1

Drick mirakeljuice – gå ner i vikt

13 april 2009

Det här har jag bloggat om tidigare, Mirakeljuicebantning enligt Detoxmetoden. Jag har t o m prövat den själv, trots att jag var lite hånfull om juicen, men efter att testat den kan jag bara konstatera att juicen rensade ut mycket skräp ur min kropp. Jag följde inte instruktionerna som man skulle, men ett kilo gick jag ner och det är fortfarande borta. Egentligen är det väl inte att banta i den benämningen, men juicen hjälper dig komma ner i vikt, just genom att man rensar ut en massa slaggproduktern. Så nu börjar jag känna mig lockad köpa en juice till – trots priset.

Juicen är en kraftfull mix av vitaminer men även av mineraler, antioxidanter och fytonutrienter. Den smakar gott, man tar ett glas på morgonen och sedan ett vid lunchtid ungefär. Dessemellan äter man nyttigt.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4538288.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: