h1

Gå ner med GI

09 juni 2009

Nu har min man gått ner 8 kg och jag dryga 3 kg. Detta på bara 3 veckor. Vi äter oss mätta och vi äter gott. Ofta blir det en omelett. Men det är otroligt vad det går att variera dem. Annars blir det kyckling med en stuvning på grönsaker, en röra av fetaost och matyoughurt/vispgrädde med soltorkade tomater och oliver. Man kan variera sig i all oändlighet. I går lyxa vi till det med rödspätta som man lade en god röra på och sedan rulla i hop dem, därefter i en form och med en ljuvligt god sås över, sen in i ugnen. Smakade helt underbart.

Men jag fick ont i musklerna, musklerna i benen samt på skinkorna. Det värkte verkligen. Kunde inte sova. Men så fråga jag min väninna som är proffs på kost och hälsa inklusive GI. Vatten; sa hon. Mycket vatten, du måste dricka. Och det hade jag inte gjort. Jag drack o drack. Idag har jag inte ont längre. Magen är ”borta” jag kan knäppa blusen/skjortans alla knappar, det putar inte fram någon mage.

GI är bra, men man blir trött, så bara jättetrött. Det är soffan på altanen nästan varje dag man kommer från jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: