h1

Bra mat- och godisrutiner = gå ner i vikt

14 juni 2009

Det är sant, det vet väl de flesta. Att äta rätt, slopa alla frestelser som chips och snabbmat. Men följer man de här 16 råden från Aftonbladet kan man förmodligen gå ner i vikt. Fortsätter man att äta enligt de råden behåller man troligen sin vikt också.

Allt handlar egentligen om att man har karaktär och i viss mån tid. Tiden för att laga mat har i vårt stressiga liv blivit mindre. Vi borde ha kvar de fasta tidpunkterna för måltid i hemmet, när alla samlas och äter gemensamt, sitta i lugn och ro och prata med varandra. Idag har alla ofta så mycket att göra så det blir ingen ordning på måltiderna.

Dessa 16 tips är enkla och bra – det är bara att börja leva efter det.

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article5014705.ab

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: