h1

Tappar kilo med GI

24 juni 2009

Utan all tvekan är GI den bästa metoden för att gå ner i vikt – för mig o min man. Självklart är jag medveten om att man förmodligen går upp i vikt när man slutar. Men då är man förhoppningsvis medveten om det. Man kan alltså minska ner på ex potatis, bröd, mjöl, socker mm. Dvs ta bort kolhydrater igen. Jag tror – HOPPAS – vi skall kunna klara detta.

Min man har minskat 10 kg och jag 5 kg på drygt fyra veckor. Min man har varit lite strängare än vad jag varit. Jag har ”syndat” emellanåt. Jag är glad min mage (såg gravid ut) har försvunnit, jag kommer i mina kläder utan att ha valkar som hänger över. Min man har fått en betydligt mindre mage, byxorna börjar bli för stora o hängiga.

Det är resultatet vi var ute efter – inte själva vikten egentligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: