h1

Mirakeljuicen kom på posten

23 april 2009

Rapport om Mirakeljuice. I förrgår anlände paketet med två flaskor Mirakeljuice. Så nu är det på gång igen! Denna gången har jag bestämt mig för att försöka ha mer karaktär och följa instruktionerna. Börjar morgonen med ett glas juice, efter ett par timmar så skall jag äta lite. Sen intar jag nåt att äta med jämna mellanrum, tar ett glas juice senare på eftermiddagen igen. Så ENKELT är det! Enkelt o enkelt?

Men det handlar även om att motionera, röra sig och vara sund. Motionen består av promenader. Snabba, raska promenader ut i skog och mark, men även till o från jobbet. Stegräknaren motiverar mig till att inte gå mindre än 10 000 steg om dagen. Går jag mindre hinner jag inte fram till Prag i tid, sista maj måste jag vara framme.

Stegräknaren är bra till att motivera till motion – tro mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: